top of page
Anchor 1
sửa laptop .jpeg

VOIMME KORJAA MIKKI TÄMÄN TYYPPIT VIKAT

Meillä on 18 vuoden kokemus, pääkokemuksemme on tietokoneiden, matkapuhelimien ja pelikonsolien korjaukset, mutta mielellämme huomioidaan lähes kaikenlaiset elektroniikkalaitteiden korjaukset, teollisuuselektroniikka, elektroniikkatyökalujen korjaukset, yksilö- tai sopimusperusteisesti. Yksittäisille korjaamoille voimme nsitoutua "ei korjausta ei maksua" -käytäntöön ja alennuksiin.

''Kun laitteesi on valmis palautettavaksi, saat ilmoituksen sähköpostitse, tekstiviestillä tai soittamalla. Huomaa, että jos tuotetta ei ole lunastettu ja maksettu 3 kuukauden kuluessa, se hävitetään/kierrätetään.''

"Kannettavan tietokoneen ei käynnisty" -vialle meillä on kiinteä hinta, jonka asetamme kahdelle tasolle: tavalliset kannettavat tietokoneet ja MacBookit/pelikannettavat. Tämä kuvastaa premium-laitteiden korkeampia komponenttikustannuksia. Pyrimme pitämään hintamme mahdollisimman kilpailukykyisinä normaaleissa töissä, kuten vaihdossanäytöt, salama, mikro-usb-, usb- ja usb-c-latausportit, HDMI-portit, akut, kiintolevy- ja Windows-ongelmat, näppäimistöt ja saranaongelmat. 

 

Tietojen palautus on erittäin vaativa työ, joka vaatii kokeneilta korjaamoiltamme suurta taitoa. Tästä johtuen veloitamme tällaisesta työstä kiinteän 50€/tunti (vain työvoima). Tiedämme, että tietosi ovat korvaamattomia, mutta ruosteisten tai halkeilevien levyjen, raitojen tai kerrosten tai puuttuvien tai vaurioituneiden komponenttien käsittely on hyvin aikaa vievää työtä.

 
 
 

MUKAVASTI POSTILLA
Kun puhelimesi on rikki, lähetä se meille jakorjaamme sen ja saat nopeimman huollone ja korjauspalvelu puhelimeesi.

Lähetä viestisi tähän osoitteeseen:  

Nimi:    Tfix Finland 

Osoite:  itämerentori 2 (automaatti posti tai matkahuolto

            00180-Helsinki 

Puh:     040 159 2212

Säh:     tfixfinland@gmail.com

 
 
Kuinka voimme auttaa?

Kiitos lähetyksestä!
Palaamme asiaan pian.

Artboard 14 copy.png

Sijainti:

Ruoholahden metroaseman pääovea vastapäätä.

bottom of page